Kérdésed van? Hívj minket! +36304943502

Reluxa

A reluxa irodák és lakások kedvelt árnyékolója, hiszen praktikus és esztétikus. A nagy színválasztéknak köszönhetően a lakás színeihez tudjuk igazítani, valamint nagyszerűen alkalmazható térelválasztóként is.

Bármilyen ablakra, illetve ajtótípusra felszerelhető, így alkalmazása határtalan lehetőséget nyújt. A lamellák 16 és 25 mm szélességben készülnek. A mintegy 117 színárnyalatból biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Az üvegpálcás reluxánál a lamellák felhúzását a karnis oldalán kivezetett zsinórokkal lehet szabályozni, rögzítésüket a kivezetésnél alkalmazott súlyzár végzi, amelyet a zsinórok húzásirányával lehet szabályozni.

Az üvegpálca a fejsín oldalán található, ennek segítségével forgathatók a lamellák, így szabályozva a fény mennyiségét és irányát.

A reluxát akár Somfy motorral is működtetheti. Ilyenkor a fejsínbe épített apró gyengeáramú motor kerül, ami a lamellák felhúzását és forgatását is végzi. Ehhez a megoldáshoz 24 V-os transzformátoros rendszer szükséges.

Ha elemes motorral működtetné a reluxáját, ahhoz elektromos hálózat kiépítése nem szükséges. Ebben az esetben csak lamellák forgatását lehet vele vezérelni, a lamellák függőleges elmozdítását manuálisan zsinórral kell végezni.

Rögzítése történhet: homlokzatra vagy mennyezetre.

Kezelése: jobb oldali vagy bal oldali lehet.

A szerkezet színe: fehér vagy a RAL színskála szinte bármelyik színére szinterezhető.