Kérdésed van? Hívj minket! +36304943502

Műanyag redőny

A külsőtokos műanyagredőny kedvező ára és sok előnye miatt a legkeresettebb redőnytípus. Könnyen felszerelhető és működtethető, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható és teljes sötétítésre is használható.

A redőnytok Lindab tokszerkezet, belül csapágyazott tengellyel. A külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függetlenül belülről is látszódhat. Új építkezéseknél vagy felújításoknál vakolható tokos kivitel is alkalmazható.

A redőny lefutó szélessége megegyezik az alumínium redőnynél alkalmazott szélességgel, tehát 22 x 53 mm. A csendes működésről a lefutóban elhelyezett kefe gondoskodik, így a redőny erős szélben sem zajos.

A redőny lamellák UV stabil műanyag lécek, 10 színárnyalatban rendelhetőek. Szélességük: 37 mm.

A pormentes záródás érdekében az utolsó végzáró redőnyléc gumírozva van, illetve rejtett ütkőzővel van ellátva. Alap kivitelben a műanyag redőny gurtnis automatával készül. A gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott redőny falon kívül vagy falba süllyesztett redőny gurtni behúzó automatával oldható meg. Zsinóros kivitelben is rendelhető. A felhúzott redőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel történik.

A redőnytok, a redőny lefutó és a záróléc fehér, illetve sötétbarna színben kérhető, a redőnyléc bármelyik lehet a fenti színmintából.